«نقش زبان در ارتباطات کلامی از دیدگاه آیات و روایات» عنوان پایان نامه سطح دو (کارشناسی) یکی از خواهران طلبه مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) تهران است که در بیش از 110 صفحه گردآوری و تنظیم شده است.
ساختاراین پایان نامه در سه بخش بنا شده است و در بخش اول ماهیت زبان و ارتباط و اهمیت زبان و انواع ارتباط بررسی شده است و در بخش دوم به تبیین سیر و و رشد زبان و زبان و انتقال مفاهیم و ارتباط گفتاری و جامعهی انسانی پرداختیم و در بخش سوم زبان و ویژگیهای آن، تاثیر زبان در ارتباطات اجتماعی و آفات زبان در ارتباطات اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است.
متن کامل این پایان نامه در کتابخانه مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) تهران موجود است و علاقمندان می توانند جهت استفاده از آن به این مرکز مراجعه نمایند.
چکیده پایان نامه
زبان و بیان پایه و اساس گفتگو و ارتباط هستند بایستگی گفتار وسیلۀ گویش (زبان) را بسیار حائز اهمیت ميکند رهاسازی زبان در گویش و اظهار نظرها عملی بس خطرناک است
که باعث سلب نعمت و جلب نقمت شده و پشیمانی را در پی خواهد داشت. آفرینش ابزار فهمیدن، از نخستین گامهای فرهنگی در سامان دهی و سازمان یافتگی جامعه انسانی است سزاوار این عضو بزرگ است که کرامت خود را بشناسد.
زبان دقیقترین وسیله فهمیدن است و کلیدی است که از طریق آن ميتوان به گنجینههای معرفت بشری دست یافت زبان سفیر بین فرد و مردم و وسیلۀ ارتباط میان جوامع بوده و ارتباط بین امم و ملل را برقرار ميکند.
برای شناخت زبان باید ویژگیهای خاصی مدنظر باشد که بعضی از ویژگیهای آن، انتقال فرهنگی، تاثیر گوناگون زبان در زندگی بشر، عوامل موثر بر رسد زبان که شامل رشد جسمی، تحولات عقلانی، تحولات عاطفی و اجتماعی و … ميباشد. همه موجودهای زنده به منظور رفع نیازها و انجام یافتن خواستههایشان به نحوی با همه همنوعان خود، ارتباط برقرا ميکنند، آدمی، به دلیل دستگاه صوتی بسیار پیشرفتهاش، از راه زبان رابطه برقرا ميکند و گفتار نیز از دوران طفولیت شروع ميشود و ميتواند یک عملکرد اصلی، از کل رفتار انسانها باشد.
ارتباط نیز معرف تمام جریانهایی است که به وسیله آن یک اندیشه ميتواند، اندیشه دیگر از تحت تاثیر قرار دهد. ارتباط نیز مفهومی است که از درون فردی برخاسته است به میان دیگران راه یافته است. در موقعیتهای ارتباطی، گاهی متعالی بین اشخاص برقرار ميشود و گاهی نميشود که با توجه به این موقعیت، ارتباط بر دو دسته کلامی و غیر کلامی تقسیم ميشود.
اصول شیرازهای عمل ارتباط گفتار شامل حساسیت نسبت به دیگران، سازگاری با دیگران از طریق شغل، میل به ایجاد ارتباط ميباشد.
فن بیان را ميتوان فرایند رفتاری پیچیدهای دانست که تاثیر مستمر و فراگیری در زندگی انسانها ایفا ميکند که تاثیرات مثبت زبان در ارتباطات اجتماعی شامل، شهادت بر حق، اصلاح ذات البین، حفظ آبروی مومن، سلام و تحت و تسلیت گویی، امر به معروف و نهی از منکر، مزاج و شوخی ممدوح، جدال احسن، مدح و تحسین به جا، تبلیغ خطابه و سخنوری … ميباشد و نیز اگر از زبان به درستی و ثواب استفاده نشود موجب اختلال در ارتباط ميشود که این آفات زبان شامل دروغ، سخریه و استهزاء، غیبت، بهتان … ميباشد.
سلام خیلی قشنگ بود می شه اطلاعات دقیق تری از دانشگاه سال ارائه مقطع و…. نیز را بیان کنید آخه می خوام از چکیده استفاده کنم می خوام منبع بدم