پدر و مادرهای درس خوانده چیزهایی بلدند که بچه ها با همه تیزهوشی و شیطنت خود نمیتوانند سر در بیاورند که از کجا رو دست میخورند.
و راز این دانستن های همتا با شیطنتهای پیشرفته و تکنیکهای روزآمد شده ی بچه ها در کتابهایی است که والدین یواشکی و دور از چشم بچه ها میخوانند.
بله! همانطور که دستگاه های دیجیتال یک کاتالوگ راهنما دارد بچه ها و بچه هایِ بچه های ما هم نیاز به یک کتاب آموزش والدین دارند. حالا از میان کتابهای فلسفی یا زیادی کاربردی که مخصوص بچه های همه جای دنیا نوشته میشود میخواهیم یک نسخه بومی مفید پیشنهاد کنیم. کتابی که چندین بار و در نمونه های پایلوت مختلفی آزموده شده و امتحان خود را پس داده است: کوله پشتی. راهنمای زندگی دانشجویی.
کتاب 9 بخش اصلی دارد از جمله: دانشگاه با دبیرستان چه فرقهایی دارد؟، نیاز به تغییر را بپذیرید و این تغییر را فعالانه مدیریت کنید، یادگیری فعال و موثر چگونه اتفاق می افتد؟، شرکت در کلاس، گوش دادن موثر، یادداشت برداری موثر، بعد از کلاس درس، مدیریت زمان و یادگیری در گروه های کوچک که هر کدام به زبان ساده و همه فهم نوشته شده است.
از امتیازهای کتاب این است که دو سه تا پرسش نامه کاربردی دارد که اگر دانشجو آن را همان اول کار پر کند کژراهه نمیرود. مثلا پرسشنامه که در ناخوداگاه معلوم میکند بهترین راه و روش یادگیری هر دانشجویی چیست؟ دیداری، نوشتاری، شنیداری، عملی و یا …؟ و یا آموزش روش کاربردی مطالعه بدون فراموشی.
همه اینها و بیشتر از این ها از کوله پشتی، کتابی جمع و جور برای آن هایی ساخته است که میخواهند پا به پای دانشجویی (فرزند، رفیق و یا حتی هم دانشگاهی) قدم بر دارند و به شکل نامحسوس مقدمات پیشرفتش را فراهم کنند.
کتاب کوله پشتی به قلم خانمها شقایق حق جوی جوانمرد و سمیه فرنیا تهیه شده است و انتشارات آرما با قیمت 4000 هزار تومان روانه بازار شده است.
باسلام بسیار زیبا بود موفق و موید باشید