تغيير سبك زندگي و فرهنگ اجتماعی زنان به عنوان نوع جدیدی از تهاجم فرهنگی طی سال های اخیر و به ویژه امسال مطرح شده است.
این نوع تهاجم فرهنگي به خاطر رشد ابزارآلات تكنولوژي و وسايل ارتباطي مثل ماهواره، اينترنت و بازيهاي رايانهاي در درون خانوادهها پايگاه و سفارت دارد.
این موج تهاجم فرهنگي در حقيقت، به دنبال ايجاد نوع جديدي از «بي تفاوتي» در جامعه به ويژه در اجتماع زنان است؛ بيتفاوتي نسبت به فرهنگ ديني، ملي و اخلاقي. زنان كه بيتفاوت بشوند، مردان و فرزندان هم بيتفاوت خواهند شد.
در كشور اوكراين، كلاسهاي آموزش قنداق بچه و ديگر اصول مادري را به دختربچههاي راهنمايي ياد ميدهند، اما ما هنوز در دانشگاههاي خودمان، درسي به نام «آيين مادري» نداريم! ما هنوز آموزش همسرداري در دانشگاههايمان نداريم. چرا؟ چون بيتفاوت، غافل و كم كاريم كه همين سبب ميشود ناخواسته به نفوذ هجمه فرهنگي كمك كنيم!
او تصريح ميكند: ما كم كار هستيم! در حالي كه موج سوم تهاجم فرهنگي، يكي از ارزشهاي مهم زنان را كه «ارزش مادري» است، هدف گرفته و در حال نابود كردن آن است. موج این نوع تهاجم فرهنگی که سبک زندگی زنان را هدف گرفته است، با گزارههاي فمنيستي تلاش ميكند از زن ايثارگر و مهربان ايراني، زني خودخواه و فردگرا بسازد.
نتيجه برابري حقوق زن و مرد از نگاه فمنيستها اين ميشود كه مفهوم مرد به عنوان «قوام» جامعه و زن به عنوان «دوام» اجتماع تغيير پيدا ميكند و دچار اختلال و عدم تعادل ميشود.
این موج تهاجم «كفویت» زن و مرد را از بين ميبرد. زن مدير خانواده است و اگر مدير خانواده، دچار تغيير شود، خانواده را هم تغيير ميدهد.
از نگاه اين كارشناس، نكات جديد و با اهميتي كه در پيام اخير رهبر انقلاب به كنگره ۷ هزار شهيد زن درباره اهميت جايگاه زنان و ضرورت وجود يك الگوي سوم براي زنان وجود دارد، به اين دليل است كه موج سوم تهاجم فرهنگي، زنان را هدف قرار داده و اين وظيفه بانوان جامعه است كه نبرد با اين هجمه را فرماندهي كنند.