زنان در نقش خانواده یک مبارز
پروین سلیحی یکی از همین زنان است. همسر شهید لبافینژاد، از شهدای انقلاب در سال 1354 که به جرم مشاركت در ترور پنج نفر از مستشاران آمريكايي و سران ساواك محكوم به هفت بار اعدام شده بود. سلیحی پيش از انقلاب در سال 1351 وقتي كه فقط 15 سال داشت، با دکتر لبافینژاد ازدواج كرد و زمانیکه 18 ساله بود و يك فرزند داشت، به خاطر همراهي با همسرش در فعاليتهاي سياسي و انجام مبارزات انقلابی، دستگير و محكوم به اعدام شد.
اما محکومیت سليحي با توجه به سن كم او با نظر پزشك قانوني، از اعدام به حبس ابد، و سپس به 2 سال حبس تخفيف يافت. 2 سال را هم در زندان انفرادي بهسر برد. او بر اثر فشارهاي صليب سرخ در سال 56 آزاد شد. با توجه به اينكه در زمان دستگيري دانشآموز بود، بعد از آزادي از زندان موفق به اخذ ديپلم شد و تحصيلات دانشگاهي را نيز پس از انقلاب ادامه داده است.
سلیحی از دوران كوتاه زندگي مشترك خود با شهید لبافینژاد خاطراتي بسيار شنيدني دارد و آن دوران را به لحاظ معنوي هنوز بهترين بخش زندگي خود ميداند: «من در شرایطی با ایشان قبل از انقلاب ازدواج کردم که طاغوت حاکم بود و در سالهای ابتدایی دهه 50 تنها عده اندکی آگاهیهای سیاسی همراه با معرفت دینی برای مقابله با رژیم طاغوت را داشتند که شهید لبافینژاد هم جزو همین دسته از افراد بودند. ایشان که مقلد امام خمینی(ره) بودند، با توجه به دستورات امام، مبارزه را تکلیف شرعی خود میدانستند و حتی در سال 1354 که به خاطر فارغالتحصیل نمونه بودن در رشته پزشکی دانشگاه تهران، بورس ادامه تحصیل در کشور آمریکا بهشان تعلق گرفت، با استفتا از امام(ره) ترجیح دادند در داخل کشور به مبارزات خود ادامه دهند که فعالیتهای سیاسیشان هم در آن زمان اوج گرفته بود».
صفحات: 1· 2